вівторок, 14 лютого 2012 р.

Для мамулі

Це така експрес-листівочка для мами вийшла. Взагалі-то збирався робити мій малюк, а я хотіла тільки трішки допомогти... В результаті - мама розпалилась творчістю іі забрала у дитини заготовку... Ну але потім видала іншу). результат - нижче).
ось моя робота:

Братиме участь у конкурсі Листівочок із саморобними квіитами від Зроби сама (квіточки-висічки теж підходять). Розумію, що така простенька на виграш не претендуватиме, але нехай, принаймні, просто порадує  око : )

А це творіння мого синочка) (ці вже фото з мобілки, бо фотік сів(()


А потім розпалився творчістю вже малюк і довелось видати ще одну заготовочку - для хрещеної. А тепер ось хоче робити для діда... А сім"я в нас велика... Коротше кажучи, треба замовити ще заготовок, мабуть )))

6 коментарів:

  1. так, можливо вона і проста на перший погляд, але в неї вкладено найкращі почуття для найдорожччої людини, правда ? ;) і від цього вона ще краща!
    А творіння синочка просто чудо!!! Дітлахи дуже люблять допомагати ))) моя теж завжди сидить поруч і робить листівочку ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, я вже зрозуміла, що треба замовляти всього по два комплекти )) - для двох майстрів ))

      Видалити
  2. Дуже мила листівка!!!!Позитивна ))

    ВідповістиВидалити
  3. Привіт! Рада що конверт дойшов, але не поспішай з висновками!!! Дзвони на пошту і питайся -чи нічого там для тебе нема? ;)))

    ВідповістиВидалити